Alla inlägg under november 2013

Av mikaela severin - 20 november 2013 19:31

Börja bli smått rastlös av gå hemma nu, men de behövs, fortfarande mycket o tänka på!
Skulle ju tex idag haft träningsfri dag, man måste ju återhämta sig, men i brist på göra under tiden Theo var på dagis så blev det gymet, så har kört ett extra axelpass idag, lite hur ja kännt för lägga upp de, lite övningar som va längesedan ja körde, o jo, visst känns det oxå!
Vaknade dock med kramp i hela kroppen imorse, kunde inte sträcka ett finger, så lite lågt kalium igen då, tänkte efter gymet ja skulle åtgärdat detta med köpa kaliumtabletter på apoteket, dom är receptfria, men ändå nekade kassörskan mig o köpa dom, för dom skulle minsann man inte ta utan ha talat med läkare, nähe vafan är de då receptfritt!!! ??? Blev måttligt irriterad o kom hem med en Resorb Sport, bara för få i mig liten mängd i alla fall! Ringde upp vårdcentralen o förklarade, hon blev måttligt chockad, att ja blev nekad! Så läkartid på fre o nya prover!

Har även hunnit med o handla o vila 45 min på soffan innan ja hämtade Theo vid 15, sen har kvällen rullat på med kvällsmat, film och tvätt o disk!

Även imon är to do listan lång, träna, möten, byta däck , hämta Theo o resten av alla bestyr!

Slänger upp lite bilder från idag!

Av mikaela severin - 19 november 2013 21:34

Motivation, ja just de motivationen är på topp, känns ju underbart, men, kvällsträning är inget bra alternativ längre, ja har inte tillräckligt energi då nu under denna diet, känner ja gör som bäst, när ja ätit frukost, och mellanmål nummer 1, så träna vid 9,30 känns betydligt bättre!

Ikväll har de körts bröst,biceps & mage, fi sikken brännande smärta det blev i magen, bra då tar det:)

Kände ikväll fruktansvärd mjölksyra i armarna, va jäkligt längesedan ja kände de, fått sänka lite vikter för ta mig igenom, är nog fortfarande kvar i tänket att köra tungt, fel fel fel, är ju fler reps ja ska koncentrera mig på!

Imon bli det en sväng ner o köraaxlar o löpband!

Snart bingen, ny dag nya möjligheter imon :)

Av mikaela severin - 18 november 2013 21:26

Ja, jag börja äntligen känna mig lite utvilad faktisk, var uppe 06, käkade min gröt m äggvita, ett kokt ägg, bcaa, glutamine o en fitline! Är som en inställd bomb när de gäller mattiderna, vakna 06 hungrig, o när de gått 3 timmar ca känner ja hur blodsockret ger med sig, o hungern kommer automatiskt, märkligt dedär, men fasta rutiner är ju bara bra:)
Somnade om 1 timme efter frukosten, sen var de bara väcka finaste barnet, göra frukost och åka mot dagis.

Jag började min dag på gymet, idag mer motiverad än på länge, o med de blev de ju oxå ett riktigt bra pass, o Jennie var så klart med :) hoppas motivationen för oss båda håller, för hennes del vadet ju dessutom dietstart:)
Kört rygg och triceps idag, övat på dedär jäkla chinsen, få inte till att, men övning ger färdighet, o snart lossnar de, så var de innan med dips oxå, iaf i ställningen, men nu är de ju en enkel match! Skam den som ger sig:) avslutade passet med 30 min intervaller, svettigt va det iaf!

Drog direkt efter gymet till finaste Susanne för kaffe o skitsnack, är så välbehövligt just nu :) Tack för en trevlig pratstund:)

Imon planeras bröst, biceps och magpass på gymet. Ett grymt pass ska det bli!

Har mailat min coach ikväll, känner ja sitter lite fast i just träningen, så om några veckor så ska han försöka knåpa ihop ett bra, behöver ju bygga på endel, o ja vill göra det rätt, o självklart så tro ja han är rätt till fixa detta:)

Kvällen har bestått av städ, laga matlådor, o kvällsmat till Emma o Theo, Potatismos m köttbullar o lingon fick de bli! O ja fick min kvällsdos av nötkött, ris , brysselkål och avokado! Just nu står mina på kvällsägg på kok:)

Lägger upp en o annan bild från dagen:) trevlig afton, och kom ihåg:
Never give up on something you love to do:)

Av mikaela severin - 17 november 2013 18:58

Tråkigt att de ska finnas avundsjuka, tragiska människor!, blev åter igen påhoppad i en kommentar, vad de står de tänker ja inte gå in på, det vet nog personen själv, men eftersom de skrevs som de gjorde, så är de under spårning, så finns de nån i Ingelstad trakten som vill ta detta med mig, face to face! Så är de ok! Lite mognare beteende än skriva som namn i kommentaren, " det vill du inte veta"
Men nu kommer jag inte yttra mycket om min familj, son i denna blogg, den återgår till det syfte den hade från början, TRÄNING, HÄLSA & MOTIVATION!

Vaknade med ett leende imorse, upp o hoppa va det, o mot gymet, idag blev det Idrottskliniken med finaste Jennie & Sannah :)
Kört ben & mage, kan sägasåhär, idrottsklininken är ett fint gym, men jag gillar de inte, för stelt där! Inget slår Hälsostudion! Än i alla fall :)
Hade ju fasta/ cheatday igår, resultat +2,4 kg vätska, hmmm!!

Kan ju skriva i alla fall att vi har i afton vart i Huseby Julmarknad. Mysigt, o Theo köpte sigen tomte, en munk o lite gotte, medans jag handlade osötad surdegsvörtbröd, viltglögg, hjortkorv, huseby marmelad och en dörrkrans;)

Av mikaela severin - 15 november 2013 22:13

Vaknade totalt utmattad, o Theo vägrade äta frukost, så efter många om o men satt han i bilen, med en smörgås i handen, och en stressad mor, satt uppe på barnakuten i evigheter, allt för att få läkaren att förstå att nu få dom faktiskt ta o skynda på alla remisser! När de handlar om barn, o ens egna, så känner man sig så jäkla liten, när ingen lyssna o förstår, så efter suttit där, fått dom till ringa några samtal, skällt, gråtit, o försökt få dom förstå att det nu är akut, ja då går de på två timmar att få en remiss, som egentligen tar minst 2 månader! De hjälper o ligga på, o kämpa för sin rätt! Så på tisdag redan drar allt igång på riktigt, äntligen!
Sen ha de löpt på med möten idag! Theo har vatt på dagis 11-17 och sen hos stödfamiljen 17-19,30, så även hunnit handla lite, nu har vi haft popcornmys ( inte jag) o sängen väntar snart!

Har hunnit mellan alla möten, att träna! Axlar o mage! O idag fick jag min belöning, nämligen, på 1 vecka har detta hänt -0,9kg - 1 cm midja! Så totalt under 22 dagar har det försvunnit 2,1 kg, och 3 cm midja! På bilderna ja lägger upp på magen, är från 24/10 på startdagen, och de två som sitter ihop är de två sista, med endast 5 dagar mellan! Så går de när kost & träning sköts! De går allså ikke o fuska när man vet att resultaten som väntar, blir jäkla bra!

Om 1h o 50 min ska 2 ägg ätas, sista målet på 18 timmar fasta väntar, massa vitaminer, glutamine, Bcaa, o pepsi max väntar:) men kl 17 imon så är de ju 6 timmars cheatday! Så några skedar glass, och hemmagjord pizza står på menyn:)


Av mikaela severin - 14 november 2013 19:17

Önskar denna dagen snart är över! Vart en jobbig sån, va sjukt trött imorse, trodde ja skulle trilla ihop, sovit som en kratta!
Har vart möte på möte o läkarbesök, tog ett stort beslut eller 2, de första är att jag är sjukskriven i 2 veckor, då jag gått på reservbatterierna, Theos sömnproblematik/ överaktivitet, trots full stimulans hela dagarna, i kombination med mina jobbtider, har gjort mej utmattad i kropp och knopp!
Har haft ett långt bra samtal med min chef, o kommit fram till att vila behövs, och fokus på Theos utredning och sömnproblematik, så nu all fokus på Theo! Dock kommer han vara några timmar dagtid på dagis, 9-15 för även jag ska kunna återhämtas, hinna ifatt med allt hemma som man ligger back med, kunna ta upp lite av de sociala nätverket.
O så imon kl 9 bli de barnmottagningen, för nu få en fot in i utredningarna. Känns skönt men samtidigt skrämmande! Men jag tror jag gör oss båda en stor tjänst genom att fokusera på detta, känns ju som ja lämnar mina kollegor i sticket dock, men ja måste för en gångs stund fokusera på nåt annat än jobb!

Möten på jobbet har avslutat dagen! Träningsfri dag har de vart, men gud så motiverad jag är numera, imon håller vi tummarna för vågen visar vad den ska.

Av mikaela severin - 13 november 2013 20:58

Vart som en zombie mestadels av dagen, på jobbet ha de vart full rulle som vanligt, ja kan man förvänta sig annat?! Nopp!
Jobbat 7-14 i alla fall, för sedan hem o hämta lite krafter! Vi pysslade o donade lite, innan vi båda hamnade i soffan, första dagen på vääääääldigt länge Theo var totalt slut, deckade 16 på soffan, o nu vid 20,30 vaknade han till, de har inte gått o väcka han, så hur rolig natt jag får, det återstår o se!
Har idag oxå hunnit med ett benpass på Hälsostudion, lite intervaller på de, så imon är de vilodag! O de gillas inte, men ett måste!
Läkarbesök, APT möte och kvällsjobb står på schemat!

Kosten går framåt i alla fall, ska bli kul o se vad vågen visar på fredag:) jag tror de blir -0,3 kg denna vecka, o kanske 0,5 cm midja!

Nu tänker ja lägga upp benen i soffan en stund, innan sängen kallar:)

Av mikaela severin - 12 november 2013 14:09

Har inte orkat och inte hunnit blogga, har ju jobbat hela helgen, o i söndags när jag kom hem, så var jag inte människa vill ja ju lova, det är inte det minsta lätt arbete man har, trött både fysiskt och mentalt, kändes som man bara ville lägga sig under täcket och spendera 1 vecka minst där!
Men det är som det är! Deckade i alla fall fort, för igår på morgonen kl 06,30 var jag på gymet, passade på medans de andra två sov, blev ett gött rygg och tricepspass, och intervaller på det:) o hade sjukt ont i triceps på kvällen!!

Besiktigade bilfan oxå igår, handbroms o hål i ljuddämparen, ja de va de två felen, så få i alla fall köra 1 månad till, så hoppas få de fixat snarast, dags o hitta däck oxå kanske!

Blev iaf en bra lugn kväll i trevligt sällskap:)

Idag är jag iaf måttligt sliten, men nu står en fransyskastek i ugnen, 1 kg kyckling ska oxå in, ris, broccoli o brysselkål ska kokas! O allt ska ju vägas! O så har Theo givetvis fått mat:) ska bli gött med lite variation i matlådorna, av mina 6 dagars kycklingmål morgon och kväll, så få ja nu byta ut lite av målen, mot torsk eller magert nötkött!
Tvättmaskinen rullar, golven ska dammsugas, o gymmet ska erövras, idag väntar ett bröst, biceps och magpass:) underbart, o så intervaller såklart;)

Har fått fruktansvärt med kommentarer om varför jag tränar så hårt, hur jag lägger upp min kost,och träning, o varför ja går på diet när jag är smal.

När jag började träna, va syftet, stärka min kropp, o bli av med överbliven hud från min viktnedgång på 18 kilo, efter ett tag med bra resultat, och dessutom många roliga PT pass , så blev träningen rolig, en kick, en energikälla, och man märkte hur mycket bättre kroppen mår, jag har tex inte varit förkyld 1 enda gång sen jag började träna.
De ja va ute efter var ju att få en någolunda sommarform, o den lyckades jag ju sätta på plats, för första gången var de otroligt skönt att våga visa sig i bikini!
Men under den resan, så kände jag att jag ville fortsätta till en högre nivå, gymet bli som en drog, ett andra hem, är inte människa. Om ja inte få röra på mig o lyfta lite skrot!
Så tävla var de som kändes rätt, vilken tjej har inte drömt om en fit kropp? Jag har, o säkert många andra, men man ha ju alltid tänkt, de där kommer ja aldriglyckas med, men man kommer ju inte dit man vill, om man heller inte kämpar för de!
Sen är de ju lite kul att min farbror en gång i tiden har bodybuildat, kan han, kan jag, men ja tro nog att de räcker gott och väl med en fitnesskropp, bodybuildning är för killar!

Nu är jag i alla fall en bit på vägen, jag har en fantastisk coach, som ja tror kan driva mig långt, o jag hoppas nu bara att 2014 står jag där, luciapokalen såklart!
Kommer inte ge upp försen jag vart där, o tro mig, allt slit kommer va värt att!

Svaret på frågorna: ja jag är smal, jag gär på en diet i syftet att bränna fett, o bekålla/ öka i muskelmassa! Det handlar inte om att ja vill bli smalare, men fettet måste bort!

Innan la jag mina kostscheman själv, gick super o har vart lyckad deff i somras, men kände att jag behövde lägga över de på någon annan nu, träningen sköttes innan av min fd pt på gymet, nu styr jag den själv, med lite coaching uppifrån, just nu så försöker jag hitta de rätta för mig, de tar lite tid, men värt de:)

Träna 5 dagar i v, behövs under diet, behålla musklerna, o intervaller efter passet för bränna fett:)

Nu ska jag sätta mig med ett kostupplägg till en tjej som vill bränna bort några kilo:)

Så ha en fin dag & kväll :)

Presentation


Hej!
Mikaela heter jag och är 31 år gammal och bosatt i Växjö.
Här kommer ni få följa med mig på min resa mot mitt mål, att tävla i Fitness..
o även få en inblick i mitt vardagsliv, kombinationen, hårt tränande, ensamstående mamma på 100%

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4 5 6 7 8 9
10
11
12 13 14 15
16
17
18 19 20 21 22 23 24
25 26
27
28 29
30
<<< November 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Tränig

Kost


Ovido - Quiz & Flashcards