Alla inlägg under november 2013

Av mikaela severin - 9 november 2013 22:33

Ja just de även om man nu för en gångs skull var ledig fredagkvällen, så har denna dag kännts som evighetslång!
Dessutom började jag ju dagen med sådär, 18 timmars fasta, så bara fått äta ikväll, givetvis blev de ju en fikasynd hos Jennie på rasymten oxå, huh, resultat ikväll = gravid i typ 5e månaden!
Gillar ju ha cheatday, men ändå inte, nu äär man ju ballong ett par dagar:(

Dessutom träningsfri helg på grund av jobb:(
Ligger o kollar platsbsnken, ja vadå man kan ju inte stanna på samma ställe resten av sitt liv, men finns då inte mycket o hänga i julgranen inte!

O eftersom jag, ja nu är helt slut, så bli de sängen!


Av mikaela severin - 8 november 2013 21:31

Idag rinde uret vid 05,30! Kl 06,30 var jag utanför gymet, med blandade känslor! Vet ju inte när de blir ett pass på Hälsostudion nästa gång, men va bara in, köra axlar & mage, och intervaller! Va med gråten i halsen ja lämnade HS, kommer sakna att träna där så ofta, o alla träningspass med fina Jennie, där sjunker mycket av min motivation jag senaste veckorna kämpat med bygga upp, kanske låter barnsligt att tycka de är jobbigt att byta gym, men så är de! Fel tidpunkt när man är i situationen man är, på väg in i väggen, alla utredningar, möten, osv!

Idag var i alla fall dags för veckans vikt, som levererades vidare till coachen: denna veckan levererade. - 0,8kg & -1,5 cm midja! Totalt nu på 17 dagar är resultatet 2,5cm midja & 1,3 kilo! Såär nöjd! Nu kör vi på en vecka till! Imon är de dags för ätarfönster/fasta/ cheatday! Åt precis 2ägg o nu får ja inget ätaförsen 15,30 imon! O så bli de 2 mål o 1 liten fika under 6 timmar :)

Har ikväll varit på Halloweenparty, spökade ut Theo till Vampyr, o han var så nöjd o glad, men de Va då ikke Joline! Som skrek o skakade och blundade hysteriskt i 15 min, sen fick ja tvätta han, o Theo blev förstörd, lättade efter en stund dock, men nu när vi kom hem fick ja ta smällen:(
Annars har de varit en toppenkväll, tack alla för en trevlig stund ;) o ja ja ville hugga i både maten, kakorna och tårtan, men självdiciplin, matlådan var med, och en slät kopp kaffe! Gäller att inte tappa motivationen!

Nu bli de soffan en stund innan man snälllt få krypa i säng, jobb 8-21 både lör o söndag! Huuh!!

Fortsatt trevlig afton:)

Av mikaela severin - 7 november 2013 20:44

Oj, oj, denna dag började ju toppen, hur kunde den slutaså illa?!
Motivationen var verkligen på topp imorse, ett bra armpass och 30 min intervaller! Helt klart nöjd! O dessutom har man riktigt jäkla go träningsvärk i benen sen igår:)
Eftermiddagen gick åt att bara slappa, till kl 3,då kom Jennie o vi drog till Finns Tatto, jennie gaddade sig!
Sen kom allt annat som ett brev på posten, fick valet lr kvalet att lämna bilnycklen o vara utan bil, eller skriva på papperna på ägarbyte, o vips så äger man en bil med körförbud, trasig handbroms, och inga vinterdäck! Känns ju bra de! Not! Besiktningen imon, sen sökes en jävligt billig bilmekaniker!!!

O så kom nästa brev på posten! Theo kan inte följa med till gymet , så fått låsa upp mitt medlemskap på Friskis & Svettis som jag frös förra året, tur för mig att de va 6 månader kvar där! Så bli till träna på två gym, de dagar Theo är med blir på friskis o svettis, o när jag är själv bli de på Hälsostudion, friskis har ju ett större barnrum som är öppet hela dagarna, samt kvällstid, är de bemannat med värdar, så gratis barnpassning ingår!
Medans Hälsostudion inte har bemannad alls. Kommer bli väldigt trist att träna själv på friskis, när man är van vid alla underbara medlemmar som alltid finns där o som alltid ställer upp och passar när man behöver hjälp. Men men, så är situationen. Pga av säkerhet så bli de så!
Så hoppas nu ALLA barn är i barnrummet på HS för de är då bara inte mitt som sprungit runt där!

Nu bli de film med Emma, små citroner gula blir de ikväll!!

Imon är dessutom morgonvikt! Nervös!! Hoppas de visar rätt nu! Hoppas på -0,4:) o 1 cm midja, återkommer med resultat imon :)

Av mikaela severin - 6 november 2013 19:26

Oj, vart tog denna dag vägen? Va uppe kl 05,30 imorse, dessutom sovit som en kratta, sprungit upp o ner o upp o ner! Jaja, va bara käka frukost och mot gymet, kl 06,30 var ja där! Kört ett rejält benpass, o de känns ikväll, så hur känns de då imon? Ja jag som skurit ner på antalet set o ökat rep, samt minskat lite i vikterna, har ju mer ont nu! Så varför slita sönder mig på högre vikter? Nåväl, vi märker väl om de blivit några muskler eller inte, 4dec är de dags för jönköping till Body Nutrition! Men de är ett tag tills dess, fredag består av vikt, som skickas till coachen, o söndagen ska de skickas bilder på formen! Så håller tummar o tår hårt nu! Va lite småsur ett tag för ja ville ju ge mina 150 i benpressen, men hade sån jäkla kramp i tårna o vaderna, så landade på 120, mensom ja sa, de skulle ju hållas på viktsidan!
Blev lite intervaller som avslut, med två stora ben till klot på löpbandet, AJ!

Efter gymet var de bara hem o svira om, för mot dagis, Theos avdelning skulle ta gruppfoto så blev ju en visit där, sen va de hemåt, direkt på lunchen, och även laga 6 st matlådor, innan de var dags för utelek, hinner knappt andas mellan,
Kl 16 hämtade vi Emma på hennes praktik, och de blev en vända till Rusta, köpt tvål, en i doften pepparkaka, o en polkagris, va meningen dom skulle hållas till Jul, men de tyckte inte Theo så dom åkte fram redan nu, va gör de, dom luktar ju ljuvligt:)
Sen blev de plåga sig själv med steka pannkakor till dessa två, o gissa om man själv blev sugen!! JAAA! Men NEJ jag åt min kyckling med ris o brysselkål:) haft en sån dag man bara hade velat stoppa i sig allt man ser som är gott, men så tänker man efter en extra gång, är det värt de? NOPP! Självdiciplin!

Nu blir de soffan, ska kolla på filmen Greats Gartsby! Hoppas den är bra:)

Imon är ny dag, nya möjligheter, och en fullplanerad dag, gymet, ett besök på en kompis jobb, hem o fixa lite, o sen på lite äventyr! Bli nogen bra dag :)

Over and out:)

Av mikaela severin - 5 november 2013 22:11

Även om de vatt lite svängit sista tiden vaknade ja faktiskt med ett leende på läpparna:) varför vet ja inte, kan de va en vändning i mitt heltiska liv? Nåväl, man ska inte ta ut nått i förskott när de gäller något.
Kanske är denna ledighet behövlig!

Började dagen med möte, dagis, familjeteamet och socialsekreterare, angående Theo givetvis, de blev ett möte med blandade känslor, men de känns ok att det händer lite, dagistiden utökas med 2 timmar 1 dag i veckan, ny stödfamilj är på gång, och nu hoppas vi på utredningen går undan!

Efter de blev en tur till Gymet, kört bröst och mage, och ett intervallpass på löpbandet, kändes helt ok! Nöjd är jag med de nya övningar ja knåpat ihop, och de känns i bröstet ikväll!

Iväg till jobbet för jobba 16-21, gick helt ok, kändes ganska bra, men nu väntar 3 dagars ledighet, o de behövs inför en jobbhelg!

Tänkte ta o sova strax, bli gymet 6,30 imon för köra ett benpass, och intervaller! 06 står frukosten klar!

Sen ska vi mot dagis vid 10 då Theodor ska ta gruppfoto.. Sen är de laga matlådor på planeringen, ev hinna med en o annan kaffe:)

Kvällen är oxå planerad, så imon ha ja fullt på tapeten. Skönt de!

Motivationen är på topp! Underbart de:)

Av mikaela severin - 4 november 2013 17:55

Efter att spenderat gårdagen i säng, så är man nu på fötter igen:) pigg & alert, åkte tillbaka till stan kl 9 imorse, för möta Jennie, Jessi o Mira på gymet! Backattack kan man ju säga. Även lite intervaller på de, men eftersom ja var kvar i Tingsryd till idag hade jag givetvis inte mediciner med mig, så astman va ju inte rolig att dras med på löpbandet, men skam den som ger sig!
Hämtade ut mitt paket med protein efter gymet, även en pwo, så nu ska här pumpas!
Tänkte även nu ikväll sitta o knåpa ihop ett nytt träningsschema, har bestämt mig för byta taktik helt o hållet! Mer reps, färre set, börja på lätt vikt i fler reps för höja 3 sista, måste bli bättre på hålla minuten mellan mina set!
Alla basövningar ska såklart vara med!

Har fixat matlådor för ett par dagar, städat av, andra maskinen tvätt rullar, o nu har vi tänt upp med ljus överallt, höstmys! Tänker bara ligga på soffan ikväll o glo på film!

Imon är de möte på fm, sen gympass, o jobba 16-21, sen bli de ledigt i 3 dagar till! Semester! Behövs ibland:)

Ha en härlig kväll!

Av mikaela severin - 3 november 2013 23:04

Dagen blev ju ikke alls som planerat, skulle ju åkt på kalas, tränat osv, men nej då, började med må illa kl 12, åh kl 3 åkte spyhinken fram, vatt sängliggande fram till 22! Då bara vänder allt, vatt uppe o klämt i mig en hel Ciabatta bröd, 3 glas pepsi, fortfarande hungrig, kan röka o mår inte illa för 5 öre! Så magsjuka? Nädå, inte! Då hade jag vatt nedklubbad i flera timmar till, nåt ja lärt mig, så är de lyssna på min kropp!
Efter 10 dagars diet, och 18 timmars fasta, o sen ätarfönster på 6 timmar, så tro jag att jag åt lite väl mycket, först tacos.. Sen fika o sen rejält med lasange, min kropp är ju inte ännu inställd på ha de matrutiner, så nästa veckas ätarfönster kommer bestå av lite mindre portioner! O lite längre mellan!
För övrigt så har ja ju faktiskt mått bra under dessa 10 dagar, så imon kör vi så de ryker igen, dieten, gymet, o semester! Känns super!

Nu ska ja få min lille gosse till att sova! Jag kommer ju inte somna på ett tag iaf!

Av mikaela severin - 2 november 2013 20:33

Bloggandet blev det inget med igår, för fröken hade andra planer än spendera den hemma på soffan!

Började morgonen med jobb, 7-14! Kan bara slänga ur mig.. FY fan! Gick in till min chef, gnällde lite lagom så tårarna sprutade o begärde semester 3 av jobbpassen kommande vecka, måndag löst o ja hoppas ons o fredag oxå blir, sa precis som ja kände, semester eller ja sjukskriver mig, väggen är nära! Tur man har en jäkla massa semester sparad!

Körde ett grymt armpass, bara älskar nypumpade armar?! Blev en höjning i vikterna till o med, ha då ikke klarat en 12kg i hantelcurlen innan, o definitivt inte med min onda, men en 6:a sattsom en smäck! Så tack tack, 2 kg höjning, satt som en smäck! Tro ja höjde push down med btw, 50 kg slutade den på! Låter nog inte så mycket men well well, få ju inte köra för tungt.


Till Något helt annat, motiverad? JA! Messade över morgonvikt till coachen i fredags, 0,5 kg o 1 cm midja på 8 dagar, så de ska va, max 0,5 är max per vecka, annars bränner man muskler! Får fortsätta på samma mängd mat och intervallpass, så skönt att maten inte minskas;) nu ska vi bli färdigdeffade till jul :) dagen i ära har bestått av 18 timmars fasta, o nu är ja inne i mitt ätarfönster, få ha cheatday i hela 6 timmar:) började med förstå måltiden kl 16, tacos hos finaste Jennie, som haft Theo hela natten:) dock givetvis, betyder inte cheatday att man ska frossa allt man ser, äta med måtta! Så trots detta byttes tacosbrödet ut mot low carb tortillas, o dom smakar nästan exakt samma!! Sen blev de gika hos mor, en bit kladdkaka, utan grädde såklart, även där kan man ju tänka till, nu står kvällens andra måltid, lasangen i ugnen, mästerkocken är jag, o nåt ja älskar är ju laga mat:) så när tillfälle ges att göra de, då står ja mer än gärna för matlagningen! Hemma bli de ju bara kyckling o ris, o Theos enformiga måltider, kräsna barnet!!

Har i afton hunnit besöka pappas grav, mysigt med allatända ljus, för alla er som inte vet, så dog min pappa i cancer 1997, 42 år gammal, alltid älskad & saknad! Min stora idol.

Nu äta ja:) avslutar här o återkommer imon.

Trevlig afton!

Presentation


Hej!
Mikaela heter jag och är 31 år gammal och bosatt i Växjö.
Här kommer ni få följa med mig på min resa mot mitt mål, att tävla i Fitness..
o även få en inblick i mitt vardagsliv, kombinationen, hårt tränande, ensamstående mamma på 100%

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4 5 6 7 8 9
10
11
12 13 14 15
16
17
18 19 20 21 22 23 24
25 26
27
28 29
30
<<< November 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Tränig

Kost


Ovido - Quiz & Flashcards